荷乐网下载手机App | 客服热线:0031(0)104133904
bautista  高级海盗  2008-6-8 23:41:34 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

回复: 去英国的学生签证应该是当天取的吧?

不会啊这里可以签的,我过几天就要去签了
搭车问,学生签也是是当天就能拿的?
swvivi_0703  见习海盗  2008-6-8 23:49:22 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

Post by bautista;3241595
不会啊这里可以签的,我过几天就要去签了
搭车问,学生签也是是当天就能拿的?

真的吗?那就奇怪了~我也弄不清楚到底是什么状况了,如果你拿到签证的话告诉我一声哦,因为我也要办来着,这样就不用回国那么麻烦了~谢谢啦~
haruka1987  四海霸王  2008-6-9 00:00:02 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

回覆: 去英国的学生签证应该是当天取的吧?

我最近也打算去簽
不過那個預約時間要在哪裏選啊???
vwlover2008  四海霸王  2008-6-9 01:43:06 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

请问楼上去签证的是学生签证吗?
中国要等13天,我可能要过一个月也要去签英国签证(学生签证),请问这里几天可以出来呢?谢谢
bautista  高级海盗  2008-6-9 10:04:43 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

Post by swvivi_0703;3241623
真的吗?那就奇怪了~我也弄不清楚到底是什么状况了,如果你拿到签证的话告诉我一声哦,因为我也要办来着,这样就不用回国那么麻烦了~谢谢啦~

这里肯定可以签的,就在阿姆。去网上填表定位子,在那个www.visa4uk.com吧好象。预约的人好多啊,7月中之前全满了。。

同呼唤去签过学生签的(不是旅游哦)来告诉下到底是不是直接拿啊?后面我马上要飞瑞士的说。。。护照被他拿走就惨了
lspilu  见习海盗  2008-6-9 11:17:04 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

Post by bautista;3242314
这里肯定可以签的,就在阿姆。去网上填表定位子,在那个www.visa4uk.com吧好象。预约的人好多啊,7月中之前全满了。。

同呼唤去签过学生签的(不是旅游哦)来告诉下到底是不是直接拿啊?后面我马上要飞瑞士的说。。。护照被他拿走就惨了

yes,sir.U can get your students visa at the same day,actually in 30 minitues.
At least for me,it was.

But one thing ,please make sure,it is very hard to find British Consulate.Please go to Amsterdam earlier .
lspilu  见习海盗  2008-6-9 11:17:42 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

I got my visa at last Friday

chris44  见习海盗  2008-6-9 22:54:08 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

Post by lspilu;3242451
I got my visa at last Friday

记得是2号TRAM吧?坐到emmastraat,往前走,到KONINGLAAN右转,你会经过一个公园然后就能找到领事馆了。
chris44  见习海盗  2008-6-9 22:55:54 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

Please note that the staff that accept your application and collect your fingerprints are not normally the staff that take a decision on your application. 99% of all applications is decided on the basis of the paperwork that you provide at the time of your appointment and on the day of your appointment. If, in exceptional cases, an interview with one of the Visa Officers is required, you may be given another appointment, which we aim to schedule within 15 working days from the date you submitted your application in person.
chris44  见习海盗  2008-6-9 22:56:51 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

偶16号就去签了