荷乐网下载手机App | 客服热线:0031(0)104133904
李境荣  高级海盗  2012-3-12 15:56:37 | 显示全部楼层 来自: 中国广东广州
回复 雨麦帅 的帖子

学校说豁免我的英语后,再叫我给他们我的数学课程描述。。。我上个周末花了两天做了。然后星期五收到邮件说数学都豁免我了,还有。。。。直接录取。
李境荣  高级海盗  2012-3-12 15:57:43 | 显示全部楼层 来自: 中国广东广州
回复 雨麦帅 的帖子

你211大二也要中途退学?what factors drive u to do that man?
雨麦帅  见习海盗  2012-3-12 16:59:07 | 显示全部楼层 来自: 中国北京
回复 李境荣 的帖子

i just want to have an exprience to see how people in other parts of world live when i'm young.
I plan to start from Netherlands and anyway this plan won't affect my study.
After three years' study, my horizon will be broadened which endows me with a higher level of platform to enter the ideal job markets or famous universities i've been dreaming of.
And I like to communicate with foreign people. I have lots of foreign friends here in Beijing. Being with them makes me feel i can talk about almost any topics i want to but not appropriate in front of Chinese friends.
The most important one is that my parents support me unconditionally.
What about u?
李境荣  高级海盗  2012-3-13 05:39:39 | 显示全部楼层 来自: 中国广东广州
回复 雨麦帅 的帖子

哥。我英语好烂。。哈哈。能留下你的QQ吗
李境荣  高级海盗  2012-3-13 05:41:22 | 显示全部楼层 来自: 中国广东广州
回复 雨麦帅 的帖子

there is one thing I do matter,are u a boy or a girl? hah
sissi_ywq  高级海盗  2012-3-13 05:50:53 | 显示全部楼层 来自: 中国上海
回复 李境荣 的帖子

中介帮我申的是还有一个,他说我雅思不够所以不能申IBA,这。。。
李境荣  高级海盗  2012-3-13 05:56:04 | 显示全部楼层 来自: 中国广东广州
回复 sissi_ywq 的帖子

那你到底申请了IBA没有???你就一个0.5吧?试试也无妨
sissi_ywq  高级海盗  2012-3-13 06:01:55 | 显示全部楼层 来自: 中国上海
回复 李境荣 的帖子

没有,是IBEBE,当初没选择DIY,现在就有点被动了,这个雅思没小分要求,你的方法还是给我很有启发,我昨天做了一份数学课程描述让中介帮我发了,中介一直和我说让我不要自己发,会乱掉。。。
李境荣  高级海盗  2012-3-13 06:03:03 | 显示全部楼层 来自: 中国广东广州
回复 sissi_ywq 的帖子

。。。IBEB你高考够550吗??
sissi_ywq  高级海盗  2012-3-13 06:06:34 | 显示全部楼层 来自: 中国上海
回复 李境荣 的帖子

恩,够了,中介没详细介绍专业,就说高考成绩的要求,我就是雅思没考好,又不想再重考了