荷乐网下载手机App | 客服热线:0031(0)104133904
米王的选择  ↗版主↗  2006-7-12 11:49:12 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

回复: 各位兄弟,看看公司给我开的价吧

Post by liedje
?????? 42%...not high enough ?
你去北欧看看
mars2006  ↗贵宾↗  2006-7-12 12:00:06 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

你问问公司。我觉得可能没有包括度假费和奖金吧。
只是年工资
ikbenmooi  中级海盗  2006-7-12 12:31:54 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

I also want to ask the same. If 33200 is for 12 months. That's a good offer. if it's for 12 months+ 13th month + vocation money, there is still some discussion space, but not much as I know.

good luck!
Post by mars2006
你问问公司。我觉得可能没有包括度假费和奖金吧。
只是年工资
liedje  中级海盗  2006-7-12 15:27:31 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

This offer has everything included...13th month vakantie geld and bonus......

I added them up.

Oh, comarades, just tell me how much more shall i ask for.
v_c  四海霸王  2006-7-12 16:25:18 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

This offer has everything included...13th month vakantie geld and bonus......

Oh, comarades, just tell me how much more shall i ask for.

我真的觉得你的工资已经可以了,如果公司是个好公司,工作又是你中意的工作,没有必要为了区区几千块讨价还价。你是FRESH GRADUATE,没有工作经验,荷兰语也不是很好,你凭什么要公司给你涨工资呢?

或者你是不喜欢这份工作?不喜欢这个公司?所以才要求更多的薪水来COMPENSATE?
ceshen  四海霸王  2006-7-12 16:25:33 | 显示全部楼层 来自: 法国

?????? 42%...not high enough ?

the anwer is no

If you got a chance to know the salary level of Chinese fresh graduate in other European countries (probably except UK and Swiss), you will feel that dutch company might be too rich.
liedje  中级海盗  2006-7-12 19:17:58 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

非常感谢大家的意见,这份工作我自己还是很喜欢的。我向大家询问的意思还是想看看能不能再加一点工资。毕竟现在每月能加一百的话,就等于赚了一年的加薪....
blabla  中级海盗  2006-7-13 09:27:33 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

no need to , I think it is high enough.... most people I know can not earn so much as you (include myself)...  also friends who work in big companies earn also not so much (they are Dutch). Of course there are people earn more than you, but I think for biginners, it is very good now...
v_c  四海霸王  2006-7-13 09:52:43 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

非常感谢大家的意见,这份工作我自己还是很喜欢的。我向大家询问的意思还是想看看能不能再加一点工资。毕竟现在每月能加一百的话,就等于赚了一年的加薪....

我觉得你现在想加固定工资是不可能的。你的公司给你开出的工资已经显示出他们对你的价值的尊重和认可,你可以还想多要,但是你要有足够的理由来说服公司你有更高的价值。像我前面说的,作为一个刚开始工作的年轻人,还没有开始工作就想加薪是根本不可能的。

不过如果你实在想要更多钱的话,可以试试和公司讨论一下BONUS。看看有没有可能在INCENTIVE PAY上增加,这样比较公平,也可以增加你对工作的热情,ALSO IT MAKES YOU SOUND LESS GREEDY THAN SIMPLY ASKING FOR A RAISE WHEN YOU HAVE NOTHING MORE TO OFFER REALLY。
liedje  中级海盗  2006-7-13 12:54:46 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

Post by v_c
我觉得你现在想加固定工资是不可能的。你的公司给你开出的工资已经显示出他们对你的价值的尊重和认可,你可以还想多要,但是你要有足够的理由来说服公司你有更高的价值。像我前面说的,作为一个刚开始工作的年轻人,还没有开始工作就想加薪是根本不可能的。

不过如果你实在想要更多钱的话,可以试试和公司讨论一下BONUS。看看有没有可能在INCENTIVE PAY上增加,这样比较公平,也可以增加你对工作的热情,ALSO IT MAKES YOU SOUND LESS GREEDY THAN SIMPLY ASKING FOR A RAISE WHEN YOU HAVE NOTHING MORE TO OFFER REALLY。

Thanks VC, your comment is so contructive yet still objective.
And thank you all for providing me with the information