荷乐网下载手机App | 客服热线:0031(0)104133904
滴哦吧  四海霸王  2007-7-25 16:27:10 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

回复: 【注意】还得靠自己~~羽毛球-征球友!!

COULD ,, COULD。。。。
Chrisy  海贼王  2007-7-25 20:12:33 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

我可真是没文化,是吧GUZ!
guz  高级海盗  2007-7-26 00:59:34 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

Post by Chrisy;2416925
我可真是没文化,是吧GUZ!

哎!别这麼说.
我是不能打简体, 不过我都用这个帮我转 http://www.123cha.com/chinese-converter/ 算是作弊 :P

对了, 那我也来问个笨问题好了, 沙发沙发 是什麼意思?
Chrisy  海贼王  2007-7-26 08:07:11 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

kao~~~~~~~~~~~
guz  高级海盗  2007-7-27 11:32:49 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

沙发沙发
Chrisy  海贼王  2007-7-27 13:56:16 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

You are so cute...handsome...though you used it wrongly....haha
Chrisy  海贼王  2007-7-27 22:01:25 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

"sofa"...is an Internet language, or let's say a forum language, usually refers to the very first reply of a new topic/subject. A lot of forum lovers are eager to be on that position showing a supportive attitude towards the topic, or the people who made the topic... clear now handsome? ;-)
滴哦吧  四海霸王  2007-7-28 20:53:14 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

Chrisy  海贼王  2007-7-29 00:11:19 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

明儿都谁去看球?
smile2u  海贼王  2007-7-29 01:00:25 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

我去呀