荷乐网下载手机App | 客服热线:0031(0)104133904
yayahao  中级海盗  2013-1-23 21:39:15 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
amy57j  ↗总版主↗  2013-1-24 16:33:14 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
FYI

I called IND just now and the answer was more or less like this:

If I apply for a permit for working as an employee, the duration of my permit will normally be based on the duration of my contract. Taking this into consideration, I will be granted a permit for five years since I have an indefinite one.

But I was also informed in the end that it cannot always be garanteed. It might depend on the views of the person who will be in charge of my case.

I am very happy with the answer and am planning to apply for it.

Thanks, guys ~~
sunyun100  ↗版主↗  2013-1-24 16:44:59 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
amy57j 发表于 2013-1-24 17:33
FYI

I called IND just now and the answer was more or less like this:

哈哈,我早说了可以拉,恭喜
snowbaby  四海霸王  2013-1-24 18:44:46 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
收藏了,谢谢
bessielily  高级海盗  2013-1-24 20:21:08 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
amy57j  ↗总版主↗  2013-1-24 21:10:46 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
sunyun100 发表于 2013-1-24 17:44
哈哈,我早说了可以拉,恭喜

呵呵,谢谢!

如果拿到的是5年的自由卡,那我就不想申请永居啦。申请永居无非也是为了工作方便。
荷兰牛牛  高级海盗  2013-1-24 23:11:46 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
谢谢分享
crazybee  高级海盗  2013-1-26 15:16:09 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
最新消息,貌似km申请自由劳工用的表格不是附件中的表格。我用lz给的表格结果被拒了。理由是表格不对
请问成功办过的朋友可否提供一下表格,谢谢
急急急。。。
amy57j  ↗总版主↗  2013-1-26 15:29:19 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
crazybee 发表于 2013-1-26 16:16
最新消息,貌似km申请自由劳工用的表格不是附件中的表格。我用lz给的表格结果被拒了。理由是表格不对
请问 ...

我也以为是那个申请表呢。因为我打电话时,IND说他们最近在更换系统,没法给我寄表格。我就没多问。早知道问下他们在哪下表格就好了。

不过我还没申请。只是在考虑中。
crazybee  高级海盗  2013-1-26 18:35:56 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
ind实在是太可恶了,递表格的时候说是对的,期间打电话问也说材料没问题,等了两个月最后tm来一句表格不对,就欠把当时电话录下来。ind太不靠谱了。