荷乐网下载手机App | 客服热线:0031(0)104133904
我持有5年的荷兰身份卡,中国护照,有两年的工作合同,请问可以在荷兰买房子吗?

精彩评论11

ǐ.児﹏  ↗贵宾↗  2008-11-20 21:23:55 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

回复: 求助:关与买房子的问题

当然可以。。
就是看贷款多少问题了。
你个人有收入的话可以找银行啊。MARKELAAR啊借。
分期副。就是这个钱怎么副的问题了。
jackli7737  见习海盗  2008-11-20 21:40:42 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

不可以我刚试过,要永居,我是无限期合同,五年的iD
goethe  高级海盗  2008-11-20 21:57:42 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

Post by chuanchuan;3623270
我持有5年的荷兰身份卡,中国护照,有两年的工作合同,请问可以在荷兰买房子吗?

一般可以。不过取决与你的工资多少。
jackli7737  见习海盗  2008-11-20 22:36:49 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

我试了,我是km标准工资,ABN,post,inG都说不行,要永居!
xixiyang  ↗GGD爱心大使↗  2008-11-21 09:37:48 | 显示全部楼层 来自: 比利时

Post by jackli7737;3623721
我试了,我是km标准工资,ABN,post,inG都说不行,要永居!

Try Rabobank
amy57j  ↗总版主↗  2008-11-21 09:42:19 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

我个人理解也应该是永居。如果不是永居,就需要一次性付清。如果理解有误,欢迎指正。
xixiyang  ↗GGD爱心大使↗  2008-11-21 09:48:29 | 显示全部楼层 来自: 比利时

Post by amy57j;3624500
我个人理解也应该是永居。如果不是永居,就需要一次性付清。如果理解有误,欢迎指正。

No, not at all.
If you have PR, you will able to get a loan which is around 120% of ur house price (so zero downpay, plus cost for "meer werk".

If you do not have PR, in most banks (like ABN), you can only get 80% loan, which means you still have to pay some (but not all) for yourself. But in some other bank, (e.g. rabo), you can still get full or 120% loan.

Give u loan or not depends very much on your education level, current salary, partnerś income.... There are many considerations from the bank, PR or not is just one of them, and definitely not the most important one.
wugongli  海贼王  2008-11-21 10:03:00 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

1,要么你有永居
2,要么你有永久合同
当然还取决于银行了。至少我有朋友没有永居,有永久合同也贷款买房了。
evil1949    2008-11-21 15:17:36 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
12下一页