荷乐网下载手机App | 客服热线:0031(0)104133904

....

精彩评论7

shopgirl  海贼王  2007-10-11 10:46:46 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

回复: 请问旅游签证可以在荷兰转语言签或者学生签等别的类型签证吗?

Impossible
ivoxxia  见习海盗  2007-10-11 12:10:01 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

回复: 请问旅游签证可以在荷兰转语言签或者学生签等别的类型签证吗?

那转其他任何形式的居留呢,有无各位知道的...
shopgirl  海贼王  2007-10-11 13:48:47 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

Post by ivoxxia;2621421
那转其他任何形式的居留呢,有无各位知道的...
Impossible for any type of stay
Tourism visa is only valid for 90 days. After 90 days, you MUST leave no matter what...UNLESS you can provide the medical proof that you are in severe health condition which requires your stay for medical treatment in NL...For example, you are paralyzed... Or you are seriously injured Or you are unconsious ... :p Then you might have a chance to get an extension
Evita  见习海盗  2007-10-11 23:40:58 | 显示全部楼层 来自: 爱尔兰

借楼主帖子问一下,如果我是拿旅游签证在大学试用三个月,然后决定留在那里继续学习呢?可以在荷兰直接申请mvv么?
5 years  见习海盗  2007-10-12 03:16:24 | 显示全部楼层 来自: 中国上海

不可以,要在国内申请MVV
askim  四海霸王  2007-10-15 22:26:00 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

不可以.........
letty  四海霸王  2007-10-16 09:38:17 | 显示全部楼层 来自: 中国北京

一定要回国重新申请。比较麻烦。