荷乐网下载手机App | 客服热线:0031(0)104133904
冻柠茶  四海霸王  2006-8-13 05:16:00 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

回复: 听说CHN的中国学生很多!是不是真的啊?

哎,人人经历坎坷,小弟经常来就知道………………究竟怎样了
MariaHua2005  中级海盗  2006-8-13 05:45:28 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

There are many Chinses students in the CHN. Speaking Chinses in CHN is very useful
MariaHua2005  中级海盗  2006-8-13 05:46:49 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

Chinese, sorry, My English is getting bad in CHN
康力  见习海盗  2006-8-13 06:08:19 | 显示全部楼层 来自: 中国江苏常州

Post by DutchBean
wo dao, i am in New York right now!!!
豆豆,除了洲际还有没有好的集团推荐一下,就你接触到的而言
DutchBean  四海霸王  2006-8-13 12:36:58 | 显示全部楼层 来自: 美国

Post by wzjustin
啊???那你是不是在CHN学习过啊?还是去那里读研?

use to be, now working as internship at big apple, check my MSN space, you will get more.
DutchBean  四海霸王  2006-8-13 12:38:32 | 显示全部楼层 来自: 美国

Post by 康力
豆豆,除了洲际还有没有好的集团推荐一下,就你接触到的而言

Hey Buddy, working now, ttyl, but so far as i know, this company is one of the best, not only focus the group, also the company self. coz they provide management level training program. not that much here in states, aha...
KKND  初上贼船  2006-8-14 11:48:34 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

靠~!英文烂成这样的人也能去美国?!看来CHN真的很好混,快来CHN吧,同志们!
DutchBean  四海霸王  2006-8-14 13:57:45 | 显示全部楼层 来自: 美国

now i can smell who you are actualy, really feel sorry for the rookies who are coming to see this, this kind of person not that much here in LWD. just a few.
wzjustin  初上贼船  2006-8-14 17:05:38 | 显示全部楼层 来自: 中国浙江温州

哈哈,有趣啊,真是什么样的人都有啊
kikichichi  中级海盗  2006-8-15 19:42:04 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

卖气垫床!~~~~~~~~~