荷乐网下载手机App | 客服热线:0031(0)104133904
LuciaFF  海贼王  2006-4-11 23:07:43 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

回复: 广州领签是否只需要做出生公证双认证,而不需要做未婚未刑双认证?

我次次都路过21中...次次都望下望下...点知出左来之后...竟然有人系21中既???????

事实再一次证明,呢个世界真系细.....

世界真系细细细......
LuciaFF  海贼王  2006-4-11 23:08:56 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

回复: 广州领签是否只需要做出生公证双认证,而不需要做未婚未刑双认证?

不过...我当初在广州领签证时只用出生公正阿...
未婚和刑事都不用的说....
哇哇哇打到埋哩  四海霸王  2006-4-11 23:12:29 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

Post by LuciaFF
我次次都路过21中...次次都望下望下...点知出左来之后...竟然有人系21中既???????

事实再一次证明,呢个世界真系细.....

世界真系细细细......

我个届好多靓仔嘎......之后一届都唔少............

听闻依家21出靓女......广州中学生论坛度讲嘅........
LuciaFF  海贼王  2006-4-11 23:16:12 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

Post by 哇哇哇打到埋哩
我个届好多靓仔嘎......之后一届都唔少............

听闻依家21出靓女......广州中学生论坛度讲嘅........

竟然有呢种论坛?????????

我对广州既中学吾了解.......大学???更加吾知......
我都吾知系广州四年做左D乜?
对广州完全一头雾水~~~

但是......我至钟意系地铁果度看靓仔
kimochi  四海霸王  2006-4-11 23:41:03 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

我都唔知....
我細佬都是21中嘅
從未聽魁話過...
bugeric  ↗GGD爱心大使↗  2006-4-11 23:46:37 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

如果系话靓女多,都系当年我D华附多!muhahahaaaa,8过,一代不如一代了。
21中就成日去过边饮酒路过,尼知五知果边有间PUB叫做The Wall啊?我朋友开噶!
哇哇哇打到埋哩  四海霸王  2006-4-12 00:00:02 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

Post by kimochi

我都唔知....
我細佬都是21中嘅
從未聽魁話過...

你细佬!?我师弟!?哈哈.......
kimochi  四海霸王  2006-4-12 00:01:37 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

你细佬!?我师弟!?哈哈.......

替他向師姐問好了
哇哇哇打到埋哩  四海霸王  2006-4-12 00:02:28 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

21中位于繁华地带......好多人都会经过嘅.....

不过21中附近,近几年,多咗好多酒吧哦.........我都唔知边间打边间啦.....

我净係知,张敬轩经常去21中对面个间PUB(天桥底)度蒲嗻.....
LuciaFF  海贼王  2006-4-12 00:07:48 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

21中位于繁华地带......好多人都会经过嘅.....

不过21中附近,近几年,多咗好多酒吧哦.........我都唔知边间打边间啦.....

我净係知,张敬轩经常去21中对面个间PUB(天桥底)度蒲嗻.....

really???? Hins 阿~~~~~

但是我依家已经吾系广州咯.....