荷乐网下载手机App | 客服热线:0031(0)104133904
Hello, I am a new comer to Amsterda, gonna stay here for qutie some time. Anyone could suggest several nice pubs or discos just for chilling out during the weekend. Thanks a lot!
Any dude who wants to explore some new pubs together can simply give me a call.
06 2079 5726

Ken

精彩评论11

木木草青  高级海盗  2005-2-4 16:41:06 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

回复: Where to go in Weekend?

sorry, every one is busy here. Enjoy your time.
沈森严  ↗GGD爱心大使↗  2005-2-4 19:21:22 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

看书时间够很紧了...没时间....... 楼主自个去玩吧...
Kevin.G  中级海盗  2005-2-4 20:04:17 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

................
ffl2004  ↗贵宾↗  2005-2-5 15:52:09 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
UvA  见习海盗  2005-2-8 11:02:19 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

Thanks a lot!
takeit  中级海盗  2005-2-15 01:02:28 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

丫楼主  就不能写中文吗!!
Sina_happy  海贼王  2005-2-15 18:58:39 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

楼上的,别这么说楼主啊.写英文也没什么的.难道你看不懂吗? 有的人在学校或公司上网,米有中文地.
楼主,最近大家都忙着学习,考试,暂时都米有时间陪你玩啊。   去皇上皇那边玩去吧,酒吧很多。
priscillalin  四海霸王  2005-2-16 11:24:42 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

从centre坐车到leiplain那里好多娱乐场所的~

去看看吧

那是集中地带
费城星期一  ↗贵宾↗  2005-2-19 13:00:50 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

我想去玩。。。。
12下一页