请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
荷乐网下载手机App | 客服热线:0031(0)104133904

刚收到的,算是AD吗。。不确定呢
看我帖子就知道,LZ的条件不怎样

Today I downloaded your official gmat score. Since your file is complete and you have a gmat score of ***, I’m happy to inform you that you are admissible to the programme. On the condition that you submit a certified hard copy of your bachelor degree before 15 August.  Please sent it – via regular mail - to

精彩评论4

老妖  见习海盗  2011-4-28 14:00:05 | 显示全部楼层 来自: 中国四川乐山
嗯 有条件录取 把学士学位在8月15前发去 就O了

lena_rj  中级海盗  2011-4-28 16:43:08 | 显示全部楼层 来自: 中国上海
原帖由 老妖 于 2011-4-28 15:00 发表
嗯 有条件录取 把硕士学位在8月15前发去 就O了

感谢回复,我等了好久
心定了。。
老妖  见习海盗  2011-4-28 16:52:17 | 显示全部楼层 来自: 中国四川乐山
原帖由 lena_rj 于 2011-4-28 17:43 发表

感谢回复,我等了好久
心定了。。

不客气。呃 我还打错了一个地方 是学士学位。。不过 相信你懂的
lena_rj  中级海盗  2011-4-28 16:54:06 | 显示全部楼层 来自: 中国上海
原帖由 老妖 于 2011-4-28 17:52 发表

不客气。呃 我还打错了一个地方 是学士学位。。不过 相信你懂的

恩,我知道的。。THX。。