荷乐网下载手机App | 客服热线:0031(0)104133904
Dear Student,

As a customer of Aon Hewitt you have a Student insurance package which you
applied for yourself or through your university.

With this e-mail we would like to inform you on the mailing of College voor
Zorgverzekeringen (CVZ). You may or will receive a letter from the CVZ
stating that you do not have a health insurance according to Dutch law.

Since all the correspondence is in Dutch and it is important that you take
action upon this letter,  we have translated all the information and forms
for you.
Please note that you need to react to the CVZ letter within three months
after receiving the CVZ letter or you will be given a fine of at least EUR
350,00.

For all the necessary information and what to do, go to our website,
www.aonstudentinsurance.com
and read the instructions carefully!

We trust to have informed you satisfactorily.

精彩评论10

反正闲着也是闲着  四海霸王  2011-4-22 11:46:39 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
意思就是说收到CVZ的信,表示登记保险的资料他们没有收到,然后,就要take action。
CiCi-seven  初上贼船  2011-4-22 16:18:08 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
请问下各位,这个国民基本险只能按年购买从1月到12月吗?可以从6月到第二年6月不?
学生对这个险一窍不通啊
反正闲着也是闲着  四海霸王  2011-4-22 19:33:29 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
原帖由 CiCi-seven 于 2011-4-22 17:18 发表
请问下各位,这个国民基本险只能按年购买从1月到12月吗?可以从6月到第二年6月不?
学生对这个险一窍不通啊

可以的,我就买的5月到明年5月。
dwj  高级海盗  2011-4-24 14:06:23 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
只收到了AON的邮件  但是并未受到任何CVZ什么的表格  我们家的邮箱一直空空如也啊
是不是目前我就啥都不用做?(我是学生,没工作。买了学生保险)
los  见习海盗  2011-4-28 10:21:59 | 显示全部楼层 来自: 中国浙江舟山

回复 1# 小尾巴 的帖子

你好,请问你是蒂尔堡大学的吗?
我是申请的国际商务这个专业 我拿到了蒂尔堡大学和格罗宁根大学的通知但是我不知道选哪个。 中介是说叫我一定要选蒂尔堡……所以想问问你 麻烦能个回答一下吗
looker  管理员  2011-4-28 10:42:25 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
原帖由 dwj 于 2011-4-24 15:06 发表
只收到了AON的邮件  但是并未受到任何CVZ什么的表格  我们家的邮箱一直空空如也啊
是不是目前我就啥都不用做?(我是学生,没工作。买了学生保险) ...

如果没有收到CVZ的信就无所谓的,这个信就是提前跟大家提醒,如果收到你需要如此操作。
TonyXiang  海贼王  2011-4-28 10:56:21 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
但有个问题我一直没想通,CVZ这个信貌似也是在慢慢发出来
如果我收到CVZ的信的时候离毕业已经不到3个月了

那我就在毕业的时候转成基本健康保险,是不是就没事了?CVZ还会追究我毕业前这几个月在公司实习也不能买学生保险么?
looker  管理员  2011-4-28 13:31:32 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
:34: LS,这个你只能自我尝试了,可以之后分享一下。但是实习是可以购买学生保险的,可以解释。
12下一页