荷乐网下载手机App | 客服热线:0031(0)104133904
她是kpn公司的sim卡,能够发送短消息给我,但是我不能发送短消息给她
这是什么原因啊

精彩评论5

leioo2000  海贼王  2006-1-16 03:56:03 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

回复: 为什么荷兰的朋友收不到我的短消息

RP问题吧?
rosading  四海霸王  2006-1-16 03:57:29 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

leioo2000  海贼王  2006-1-16 03:58:29 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

别看是02年的帖子,我做了好几个沙发呢。。。
Chappie  中级海盗  2006-1-16 22:57:39 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

You have to reconfigure your mobile phone settings....

The easiest way to do that is "reset" your mobile phone....

The best way is to modify the SMS-Central Number and reconfigure your settings...

If you have english language able mobile phone.. just go to the company shop and they will do it for you  :)
penpen  四海霸王  2006-1-17 00:41:18 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

Post by leioo2000
别看是02年的帖子,我做了好几个沙发呢。。。

在找找看   有没有更老的