荷乐网下载手机App | 客服热线:0031(0)104133904
haoliyou  高级海盗  2010-4-9 21:51:12 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
大家继续推荐~~
Dolce  四海霸王  2010-4-12 16:34:41 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
原帖由 lynn1122 于 2010-3-30 06:01 发表
上次餐馆周定了个法国菜的~~真受不了他们的数量呀~~而且时间长,磨磨唧唧~~磨磨唧唧~~等死俺了~~完全吃不饱~~男的就是加菜也吃不饱~~(除非可劲吃面包)。。。。。。


是不是法国菜都这样? ...


怎么会吃不饱呢,每次3道吃下来我都撑到死了要,当然中间也有喝酒吃面包什么的,吃的越慢越容易饱
Bonbons  海贼王  2010-4-12 16:46:19 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
French cafe
经常去 因为实在太喜欢他们的鹅肝和tartart 虽然菜单也换过 但是我每次比点这两样
Brassirie FLO
推荐的就是海鲜 主菜味道很浓厚 酒一般般
Assagie
意大利 家做的pasta和ravioli非常不错 红酒超级好喝 提拉米诉

还有一个是prinsengracht 900多号 (单号) 不记得名字 酒好菜也好 推荐是鱼 甜点

还有很多Jordan里面的小馆子 虽然没有星 但是每一家都很特别 西班牙的la olivia也好棒 每次去都暴满。。。

还有西餐的。。。摩洛哥的不算哈?我家附近有一个 stofpotje 还有tagine 很地道 可惜人家不卖酒。。。
haoliyou  高级海盗  2010-4-13 20:44:40 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
原帖由 Bonbons 于 2010-4-12 17:46 发表
French cafe
经常去 因为实在太喜欢他们的鹅肝和tartart 虽然菜单也换过 但是我每次比点这两样
Brassirie FLO
推荐的就是海鲜 主菜味道很浓厚 酒一般般
Assagie
意大利 家做的pasta和ravioli非常不错 红酒超级好喝  ...


达人给说说大概的地址或者网站吧~~多谢啦~~
战败在荷兰  中级海盗  2010-4-14 13:01:59 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
原帖由 lynn1122 于 2010-3-30 06:01 发表
上次餐馆周定了个法国菜的~~真受不了他们的数量呀~~而且时间长,磨磨唧唧~~磨磨唧唧~~等死俺了~~完全吃不饱~~男的就是加菜也吃不饱~~(除非可劲吃面包)。。。。。。


是不是法国菜都这样? ...



等候时间长是西餐馆的共性,为的是让你多点饮料酒水喝。
战败在荷兰  中级海盗  2010-4-14 13:10:53 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

法餐馆全菜单

Entrées / Voorgerechten / Starters

Trio de potiron: soufflé, soupe au crème cannelle, salade aux fromage de chèvre et potiron
Trio van pompoen: soufflé, soep met kaneelroom, een salade met geitenkaas en pompoen
Trio of pumpkin: soufflé, soup with cinnamon cream, salad with goats cheese and pumpkin


8,50

Caesar salade aux crevettes roses et supions poêlés, anchois, Parmesan
Caesar salade met gebakken gamba’s en pijlstaartinktvis met ansjovis en Parmezaanse kaas
Caesar salad with pan-fried prawns and squid, anchovies and Parmesan cheese

9,20

Terrine de joue de veau, foie gras de canard et lentilles, légumes d’hiver, crème à l’estragon
Terrine van kalfswang, eendenlever en linzen, salade van wintergroenten, dragoncrème
Terrine of veal cheek, duck liver and lentils, winter vegetables and tarragon cream


9,80

Mille feuille de brick avec aloyau fumé, bavarois d’olive, compote de tomates
Tompouce van brickdeeg met gerookte runderlende, olijvenbavarois en compote van tomaat
Mille feuille of “brick” dough with smoked loin of beef, olive bavarois and compote of tomato
€ 11,80

Raviolis aux ris de veau et champignons, asperges vertes et sauce aux truffes
Ravioli’s gevuld met kalfszwezerik en paddenstoelen met groene asperges en truffelschuim
Raviolis with veal sweet bread and mushrooms, green asparagus and truffle foam
€ 12,90

Saumon fumé maison et sauté aux épices, huitres friture, mayonnaise aux citron verts
Huisgerookte met specerijen gebakken zalmfilets, gefrituurde oesters en limoenmayonaise
Smoked salmon seared with spices, fried oysters and lime mayonnaise
€ 14,00

Plateau Japonais : tartare de maquereau et avocat, sushi, tempura aux crabe, sashimi de Thon
Japans plateau: tartaar van makreel en avocado, sushi, tempura van krab, sashimi van tonijn
Japanese platter: tartar of mackerel and avocado, sushi, tempura of crab, sashimi of Tuna and wasabi cream
€ 15,70

Coquilles St.-Jacques sautées, beignets aux boudin noir, sabayon aux cidre et gingembre
Gebakken coquilles St.-Jacques, beignets van bloedworst, cidersabayon met gember
Pan-fried scallops, beignets of black pudding, sabayon of cider with ginger
€ 17,80

Terrine de foie gras de canard, chutney de carottes, gelée aux pommes et épices
Terrine van eendenlever met een chutney van bospeen en een appelgelei waarin specerijen
Terrine of duck liver with a chutney of carrots and an apple jelly with spices
€ 18,70

Soupes / Soepen / Soups
Véritable soupe á l’oignon, gratinée au vieux fromage
De originele Franse uiensoep, gegratineerd met oude kaas
Original French onion soup gratinated with old cheese

7,50

Bouillon de volaille aux légumes et herbes en croûte
Gevogeltebouillon met groentes en kruiden, en croûte
Clear poultry bouillon with vegetables and herbs served en croûte

8,75

Potage de celeriac aux sandre fumé et huile aux truffes
Schuimige soep van knolselderie waarin gerookte snoekbaars en truffelolie
Foamy soup of celeriac with smoked pike-perch and truffle oil
€ 12,80


file:///C:/Users/chuker/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image004.jpg
Dégustation du menu selon le goût du chef (7 plats, a commander par table entière, de 17.30 à 22.00 h)Proeverij van de kaart, naar de smaak van onze chef (7 gangen, per gehele tafel, van 17.30 tot 22.00h)Tasting of our menu according to the chef’s choice (7 dishes, per complete table only, from 17.30 until 22.00)
€ 49,50







file:///C:/Users/chuker/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image006.jpg
6 ou 12 escargots de Bourgogne
6 of 12 stuks wijngaardslakken gegratineerd met kruidenboter
6 or 12 gratinated snails with herb-butter

9, 50
ou/of/or
€ 19,00
Steak tartare préparé à votre goût, salade et pommes fritesSteak tartaar naar smaak bereid, salade en frites (rauw rundvlees)Steak tartar prepared to your taste, salad and French fries (raw beef)
€ 19,50
Choucroute traditionnelle
(carré de porc, lard, saucisse fumée et saucisse de Francfort)

Elzasser zuurkoolschotel met casselerrib, spek, rookworst, frankfurter en rozeval aardappelen
Alsatian style sauerkraut with salted loin of pork, bacon, sausage, frankfurter and rozeval potato
€ 18,75
Côte de bœuf Irlandais rôtie pour deux (950 gr), pommes frites, sauce béarnaiseGebraden Iers runderribstuk voor 2 pers (950 gr) met pommes frites en bearnaisesausRoasted Irish
loin of beef for two (950 gr) served with homemade chips and béarnaise sauce

p.p.€ 34,50
Tête de veau braisée
façon « FLO Amsterdam » : langue, joue, cervelle et sauce gribiche

"Tête de veau”: Gebakken kalfstong, gestoofde -wang en krokante -hersenen met gribichesaus
“Tête de veau”: Sautéed calf’s tongue, braised cheek and crispy brains with gribiche sauce
€ 17,00
Poissons / Visgerechten / Fish dishes
Filet d’aiglefin sauté, pommes sarladaises, persil tubéreux, câpres, limon et noix
Gebakken schelvisfilets met pommes sarladaises, peterseliewortel, kappertjes, citroen en hazelnoten
Pan-fried haddock with pommes sarladaises, parsnip, capers, lemon en hazelnut
€ 18,50
Filet de sandre sauté légèrement fumé, choucroute, beurre de Riesling et baies de genièvre
Lichtgerookte gebakken snoekbaarsfilets met romige zuurkool en een Riesling en jeneverbessaus
Sautéed smoked fillet of pike-perch with creamy sauerkraut and a Riesling and juniper berry sauce
€ 23,50
Raie poêlé aux aigre-doux de fenouil, pommes et moutarde, sirop d’aceto balsamique
Gebraden rogvleugel filets met een zoet-zuur van venkel, appel en mosterd, aceto-balsamicostroop
Roasted fillet of skate with a sweet and sour of fennel, apples and mustard, syrup of aceto balsamic
€ 25,80
Crevettes roses poêlées, riz Pilaf, sauce a l’ail, orange et Moscatel
Gebakken gamba’s met riz Pilaf en een saus waarin knoflook, sinaasappel en Moscatel
Roasted Prawns served with rice Pilaf and a sauce with garlic, orange and Moscatel
€ 26,90
Belle sole meunière, pommes sautées, légumes de saison
Hele zeetong à la meunière met seizoensgroenten, kruidenjus en gebakken aardappelen
Whole sole meunière with herb sauce, seasonal vegetables and sautéed potatoes

€ 34,50
Coquilles St-Jacques sautées, purée aux endives, Parmesan et sauce aux truffes
Gebakken coquilles met een stamppotje van witlof, Parmezaanse kaas en truffelsaus
Pan-fried scallops with a hotchpotch of chicory, Parmesan and truffle sauce
€ 34,70
Viandes / Vleesgerechten / Meat dishes

Magret de canard sauté, Pastilla de cuisse de canard, compote de pommes et safran, jus d’épices
Gebraden tamme eendenborst, Pastilla met eendenbout, appel-saffraancompote en specerijenjus
Roasted breast of tame duck, Pastilla of duck leg, apple-saffron compote and jus with spices
€ 19,50
Poitrine de veau braisée, ris de veau sauté, sauce aux morillesGebraiseerde kalfsborst en krokante zwezerik met paddestoelen en morieljesausBraised breast of veal and crispy sweetbreads with mushrooms and morel sauce
€ 22,00

Cuissot d’agneau poêlé, curry à l’agneau, couscous, salade aux herbes, sauce raisin et coriandre
Gebraden lamsbout met lamscurry, couscous, kruidensalade en een rozijnen-koriandersaus
Roasted leg of lamb with lamb curry, couscous, herb salad and raisin-coriander sauce
€ 23,00

Rumpsteak sauté, risotto, asperges vertes sautées, épinard, Parmesan et sauce porto rouge
Gebraden runderzijlende, risotto, groene asperges, spinazie, Parmezaanse kaas, rode portsaus
Sautéed rump steak of beef with risotto, green asparagus, spinach, Parmesan cheese and red port sauce
€ 24,50
Végétarien / Vegetarisch / Vegetarian
Risotto aux ceps, Parmesan et truffe fraîche
Risotto van eekhoorntjesbrood met Parmezaanse kaas en geschaafde truffel
Risotto of ceps with Parmesan and fresh truffle
€ 23,50


Desserts et Fromages / Nagerechten en kaas / Desserts and Cheese
Fromages Français et Hollandais fermiers, pain aux noixKeuze uit diverse Franse en Nederlandse boerenkazen met notenbrood
Choice of French and Dutch farmhouse cheeses with nut bread
€ 11,50
Oeufs à la neige au caramel, amandes caramélisées, crème vanille
Oeuf a la neige met karamel, gekarameliceerde amandelen en vanillecrème
“Oeuf a la neige” with caramel, caramelized almonds and vanilla cream

6,50
Crème brûlée à la vanille BourbonCrème brûlée met Bourbon vanille Crème brûlée with Bourbon vanilla
7,20
Poire pochée, condé de riz, glace caramel toffee
Gepocheerde peer met rijst condé en een roomijs van karamel en toffee
Poached pear with condé de riz and a caramel and toffee ice cream

7,80

Agrumes gratinée au sabayon de Grand Marnier, sorbet aux chocolat et orange
Gegratineerde citrusvruchten met Grand Marnier sabayon en chocolade-sinaasappel sorbetijs
Gratinated citrus fruits with Grand Marnier sabayon and a chocolate-orange sorbet

7,90
Pain perdu brioché aux sucre, glace de rhum et raisin
Wentelteefjes van fries suikerbrood met advocaatsaus en boerenjongensijs
French toast of sugar brioche bread with eggnog sauce and rum raisin ice-cream

8,10
Nougat glacé maison, fruits sèches, coulis de framboises aux noix
Nougatine parfait, gedroogde vruchten en noten-frambozen coulis
Nougat parfait, dried fruits and a with nut and raspberry coulis

8,90
Traditionnelles Profiteroles, glace
vanille et sauce au chocolat
Profiteroles gevuld met vanille-ijs, overgoten met warme chocoladesaus
Profiteroles filled with vanilla ice cream served with chocolate sauce

10,00
Pithivier fourrée au fondant au chocolat, sauce pistache, glace coing
Pithivier gevuld met een fondant au chocolat, pistache saus en kweepeer roomijs
Pithivier filled with chocolate fondant, pistachio sauce and quince ice cream
€ 10,00
Crêpes Suzette flambées au Grand Marnier et orange Flensjes à la Suzette met Grand Marnier en sinaasappelCrepes Suzette with Grand Marnier and orange slices€ 10,50
Café GourmandKoffie met lekkernijen

Coffee with sweets

8,00
Les Glaces et Sorbets / Roomijs en Sorbets/ Ice creams and sorbets
Les Parfums / Smaken / Flavours
3 boules de sorbet maison aux choixOu3 boules de glace maison aux choix

Sorbet : chocolat et orange, pommes & citron verts
Glace : caramel et toffee,
rhum et raisin, fenouil et anis

coing &, vanille



7,20
3 bollen huisgemaakt sorbetijsOf
3 bollen huisgemaakt roomijs
Sorbet: chocolade-sinaasappel, Appel& limoen
Roomijs:
karamel en toffee,
boerenjongens, venkel-anijs kweepeer & vanille

7,20
3 scoops of sorbet ice
or
3 scoops of ice cream
Sorbet: chocolate-orange, apple &lime
Ice cream: c
aramel and toffee, rum raisin,
fennel and aniseed, quince & vanilla

7,20

Coupe Normandie: Sorbet au pommes avec Calvados
Coupe Normandie: Appelsorbet met Calvados
Coupe Normandie: Apple sorbet with Calvados

8,00

Coupe Colonel: Sorbet de citron verts, lichees et wodka
Coupe Colonel: limoensorbet met litchees en wodka
Coupe Colonel: Lime sorbet with lychees and wodka

8,20

Coupe Pina Colada: Mousse au coco, compote d’ananas, granité de rhum blanche
Coupe Pina Colada: Mousse van kokos, ananas compote en granité van witte rum
Coupe Pina Colade : Mousse of cocos, pineapple compote and granité of white rum

8,50


file:///C:/Users/chuker/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image007.jpg
Menu FLO Amsterdam
Choisissez… Une Entrée & Un Plat – ou – Un Plat & Un Dessert
€ 26,00
Ou Une Entrée, Un Plat & Un Dessert € 32,50
U kiest… Een Voorgerecht & Een Hoofdgerecht – of – Een Hoofdgerecht & Een Nagerecht € 26,00
Of Een Voorgerecht, Een Hoofdgerecht & Een Nagerecht € 32,50
You select… A Starter & A Main Course – or – A Main Course & A Dessert € 26,00
Or A Starter, A Main Course & A dessert € 32,50
Entrées / Voorgerechten / Starters
Six creuses de Zélande No. 2
Zes Zeeuwse creuses No. 2
Six creuses from Zeeland No. 2
Ou/of/or
Caesar salade aux crevettes roses et soupions poêlés, anchois, Parmesan
Caesar salade met gebakken gamba’s en pijlstaartinktvis met ansjovis en Parmezaanse kaas
Caesar salad with pan-fried prawns and squid, anchovies and Parmesan cheese
Ou/of/or
Terrine de joue de veau, foie gras de canard et lentilles, légumes d’hiver, crème à l’estragon
Terrine van kalfswang, eendenlever en linzen, salade van wintergroenten, dragoncrème
Terrine of veal cheek, duck liver and lentils, winter vegetables and tarragon cream
Plats / Hoofdgerechten / Main courses
Filet d’aiglefin sauté, pommes sarladaises, persil tubéreux, câpres, limon et noix
Gebakken schelvisfilets met pommes sarladaises, peterseliewortel, kappertjes, citroen en hazelnoten
Pan-fried haddock with pommes sarladaises, parsnip, capers, lemon en hazelnut
Ou/of/or
Poitrine de veau braisée, sauce aux morillesGebraiseerde kalfsborst met paddestoelen en morieljesaus
Braised breast of veal with mushrooms and morel sauce
Ou/of/or
Magret de canard sauté, Pastilla de cuisse de canard, compote de pommes et safran, jus d’épices
Gebraden tamme eendenborst, Pastilla met eendenbout, appel-saffraancompote en specerijenjus
Roasted breast of tame duck, Pastilla of duck leg, apple-saffron compote and jus with spices
Desserts / Nagerechten / Desserts
Crème brûlée à la vanille BourbonCrème brûlée met Bourbon vanille
Crème brûlée with Bourbon vanilla
Ou/of/or
Coupe Pina Colada: Mousse au coco, compote d’ananas, granité de rhum blanche
Coupe Pina Colada: Mousse van kokos, ananas compote en granité van witte rum
Coupe Pina Colade : Mousse of cocos, pineapple compote and granité of white rum
Ou/of/or
Poire pochée, condé de riz, glace caramel toffee
Gepocheerde peer met rijst condé en een roomijs van karamel en toffee
Poached pear with condé de riz and a caramel and toffee ice cream
Bonbons  海贼王  2010-4-14 13:40:25 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
你给呃是FLO的菜单 我还以为是french cafe的。。。

还想怎么鹅肝没有找到。。。

[ 本帖最后由 Bonbons 于 2010-4-14 14:42 编辑 ]
haoliyou  高级海盗  2010-4-14 21:31:49 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

回复 27# 战败在荷兰 的帖子

达人~~
haoliyou  高级海盗  2010-4-14 21:32:38 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

回复 28# Bonbons 的帖子

达人继续贡献吧
123
您需要登录后才可以回帖 登录 | 注册

本版积分规则

快速回复 返回顶部 返回列表

关于此网站上的Cookie

我们使用 Cookie 来个性化和改善您在我们网站上的使用体验,了解您如何使用本网站和为您提供量身定制的广告或咨询。 如果您继续使用我们的网站,即代表您同意我们使用 Cookie政策。 请访问我们Cookie条款隐私条款,了解最新内容。

接受