荷乐网下载手机App | 客服热线:0031(0)104133904
We are very pleased to inform you that the Admissions Committee has conditionally accepted your application for the Master of Science in Business Studies at the Faculty of Economics and Business, University of Amsterdam.
>
> However, note that your admission is still conditional. Please send us the certified copies of your secondary school diploma, bachelor diploma and transcript of grades by regular post as soon as possible. We also need the original certificate of the English proficiency score (if it has not been sent yet). After having received abovementionned documents, you will receive our official acceptance offer by regular mail.

精彩评论16

Vanillafay  见习海盗  2010-3-22 11:09:52 | 显示全部楼层 来自: 中国广东广州
同问同问,我的是BUSINESS ECONOMIC~LZ 寄材料了吗?
丁大一  见习海盗  2010-3-22 11:16:53 | 显示全部楼层 来自: 中国北京

回复 2# Vanillafay 的帖子

我还没有呢  
今天刚收到的
现在不知道还用不用继续申请着其他学校
怕万一阿大反悔 那就惨烈了
Vanillafay  见习海盗  2010-3-22 11:24:04 | 显示全部楼层 来自: 中国广东广州
如果你还有其他很想去的学校,也申吧,到时还有机会选择...我也担心UVA这边有变数~尽快发材料吧~
我现在雅思写作才5.5,其他三科7分,但是学校有没说要重考雅思...不知道是不是也接受了
torku  中级海盗  2010-3-22 11:55:56 | 显示全部楼层 来自: 中国四川成都
有钱不赚 怎么会反悔
丁大一  见习海盗  2010-3-22 12:03:37 | 显示全部楼层 来自: 中国北京

回复 4# Vanillafay 的帖子

我有一科8 但是写作5.5  也没让我重新考 应该问题不大
中介说有单科高一点的 就可以弥补低的
我现在就犹豫要不要继续申请其他学校 以防阿大反悔或者出问题~
丁大一  见习海盗  2010-3-22 12:05:06 | 显示全部楼层 来自: 中国北京

回复 4# Vanillafay 的帖子

还要我一堆东西
学位证 公证成绩单 高中毕业证 还有雅思原件。。
sophie_tears  四海霸王  2010-3-22 12:43:11 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
恭喜楼主~~
怎么会反悔。。。录取一个学生又不是随性而为。。。。
楼主 你不要自己吓唬自己了  
该准备啥就准备啥了
tennis貓  海贼王  2010-3-22 13:23:58 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
这小孩咋这么慌张哩?
把UVA要求的材料交上,万事大吉
丁大一  见习海盗  2010-3-22 13:30:06 | 显示全部楼层 来自: 中国北京

回复 9# tennis貓 的帖子

恩恩 ~那其他学校我不用继续申请了吧??
补上材料就一定没有问题了吧~~~
12下一页