荷乐网下载手机App | 客服热线:0031(0)104133904
.......................

精彩评论10

Olive22  四海霸王  2008-7-30 06:59:00 | 显示全部楼层 来自: 中国广东深圳

回复: 现在一直想知道我从荷兰回来是对还是错

既然已经回来了,就要相信自己是对的。你有自己的选择权。

祝你签证成功!
紫薇2008  高级海盗  2008-7-30 07:04:24 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

LZ:我觉得你说的也许是中国大部分家长的思想,他们一是为了面子,二是觉得到国外能挣钱.其实我觉得只要你自己认定的路你就自己去走,但是要和他们做好沟通,毕竟都已经回去了,再生气也没用啊?是吧.我觉得你爸爸目前这种生活方式不可取,怎么能那么消极呢???你要到英国去处读书,那可是要花大价钱的哦~~~~我觉得回去了就不存在对错,也许你的想法是对的,但是也有许多同学是在国内毕业以后过来再读本科的呀,既然事已至此,我想你也别去多想了,希望二签成功吧!!!!
01elinor  中级海盗  2008-7-30 08:48:26 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

放心吧,英国签证应该是很容易拿到的,只要提供存款证明,英国人就给签证.不过,你父母对你是太严厉了
huanglei77  高级海盗  2008-7-30 10:22:17 | 显示全部楼层 来自: 西班牙

Get better preparation for your 2nd round of application. That is the most important thing.
Different people have various attitude towards gaining education abroad. Why bother? Even they are your parents.

Btw, in UK, your life wont be that easy. Half year, over 100k RMB is so common. Your future salary may not pay you back. So should know that beforehand.
huanglei77  高级海盗  2008-7-30 10:22:34 | 显示全部楼层 来自: 西班牙

Bachelor or Master is a diploma and doesnot show much. Take it easy. Who said unwise to get the 2nd Bachelor? Why said Master is the only choice after Bachelor? Think broader, pls. The world is very diversified.
Section4  四海霸王  2008-7-30 10:40:28 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

一开始你男朋友为你做了很愚蠢的决定。而你没有考虑清楚就听从了他的决定。总结完毕。
Mondayagain  高级海盗  2008-7-30 18:37:28 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

listen to your heart!

I wish you can get the visa to UK
ddsylvie    2008-7-30 21:28:33 | 显示全部楼层 来自: 荷兰
Isgaard  高级海盗  2008-7-31 09:09:57 | 显示全部楼层 来自: 荷兰

Post by Section4;3339512
一开始你男朋友为你做了很愚蠢的决定。而你没有考虑清楚就听从了他的决定。总结完毕。
up you. I think your parents (especially your dad) feel disspointed with you not just for your return from NL, but your behavior looks very irresponsible.
12下一页