本帖最后由 美女小编 于 2018-7-16 15:36 编辑
当我没说
人类的智慧是伟大的 鸡肉kip、猪肉varken、牛肉rundvlees
1. Om te weten hoe warm je barbecue is kun je dit checken met je hand: kun je je hand er maximaal 3 seconde boven houden dan is hij heel heet, 8 seconde dan is hij medium en meer dan 10 seconde dan is hij nog bijna koud. 测试烤炉的温度只要把手放在烤炉上方感受一下就好啦!如果你最多只能坚持3秒钟,那就证明已经非常烫了;8秒的话是中等;超过10秒就证明基本上是冷的。 2. Snijd groenten en vlees voor spiesen in even grote stukken, zo voorkom je dat sommige stukken verbranden terwijl andere stukken nog niet gaar zijn. 将烤串儿上的蔬菜和肉块切得大小相等,防止有些部分烤焦了另一些部分还没熟的情况发生。
3. Geef je vlees een biercoating. Dit zorgt voor extra smaak en het vlees droogt niet uit. 在肉上淋一层啤酒,可以为肉增加风味还能防止肉质变柴。 4. Maak het rooster voor en na het grillen schoon met een borstel van staaldraad. Heb je die toevallig niet voor de hand dan kun je een bol aluminiumfolie gebruiken voor hetzelfde effect. 在烧烤的前后都用钢丝刷将烤架清理一遍,如果没有的话,用锡纸球也可以达到同样的效果。
Today's Takeaway
|