请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

荷乐网

noLogin
搜索
APP下载

谢谢哦

雨麦帅

见习海盗

请问你申请了永居交钱后,除了一封付款已收到的信,还有没收到其他信?我现在只收到了一封信说款已收到,没有收到其他确认信说要审理多久之类的。

lushengda

中级海盗

雨麦帅 发表于 2017-9-29 15:40
请问你申请了永居交钱后,除了一封付款已收到的信,还有没收到其他信?我现在只收到了一封信说款已收到, ...

我是打电话问的,说3个月内答复。收到的确认信什么的也没有说什么日期。

小樱

初上贼船

恭禧,我也希望到時可以順利的申請

小樱

初上贼船

恭禧,我也希望到時可以順利的申請

小樱

初上贼船

希望我也可以順利
我應該後年就可以申請了

fish11211

中级海盗

一年的计算日期是以IND收到材料起算吗?

fish11211

中级海盗

一年的计算日期是以IND收到材料之日起算吗?
还是你说的“流程正式开始”起算

fish11211 发表于 2017-10-2 14:45
一年的计算日期是以IND收到材料之日起算吗?
还是你说的“流程正式开始”起算

参见以下文字:BeslistermijnenAls u een aanvraag indient dan wilt u zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent. Hieronder leest u wat de beslistermijn is voor uw aanvraag.

Na ontvangst van de aanvraag stuurt de IND u een ontvangstbevestiging. In deze brief staat wanneer de IND uw aanvraag heeft ontvangen. Ook staat in de brief binnen welke tijd de IND een beslissing neemt. Dit is de beslistermijn. Vaak staat in de wet binnen welke tijd een beslissing moet worden genomen.

雨麦帅

见习海盗

我是9月25号在市政厅交的材料和缴费。请问你是在哪个市政厅申请的?